Hoofdpunten Beleidsplan

Samenvatting beleidsstrategie Stichting TEACH Ministries:

• Stichting TEACH Ministries werkt aan de tot stand brengen van haar visie door activiteiten uitgevoerd door partner organistaties¬† in Nepal te ondersteunen.
  • De partner organisaties hebben hun eigen beleidsplan en activiteiten en zijn niet afhankelijk van Stichting TEACH Ministries.
  • Als er een vraag komt uit Nepal om ondersteuning van bepaalde projecten dan komt Stichting TEACH Ministries in actie. Er zijn doorlopende projecten (scholarship fund) en ook kortlopende projecten (zoals bijdragen voor uitbreiding van het trainingcentrum).
  • Stichting TEACH Ministries heeft een groep van trouwe ondersteuners die regelmatig projecten steunen.
  • Bij grotere projecten schrijft het bestuur projectaanvragen en overlegt die aan mogelijke donororganisaties in Nederland.